[ezcol_1fifth]RoletneRoletne[/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth]Garažna vrata Garažna vrata[/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth]Komarnici Komarnici[/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth]Trakaste zavese Trakaste zavese[/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth_end]Venecijaneri Venecijaneri[/ezcol_1fifth_end]

ROLLOPRO je zanatska radnja iz Vlasotinca čija je  delatnost izrada i montaža roletni, rolo vrata ,segmentnih  vrata, komarnika, trakastih zavesa, rolo zavesa i venecijanera. Radnja je osnovana 2010 godine na bazi decenijskog iskustva u modernom stolarstvu i tradicije koja datira iz šezdesetih godina.

Stalnim istraživanjem i prisustvom u javnim dešavanjima vezanim za savremeno stolarstvo postigli smo zavidne rezultate u radu na asortimanu i kvalitetu naših proizvoda.  Zahvaljujuci brzoj isporuci, poštovanjem dogovorenih rokova postavili smo čvrst temelj u odnosu sa našim dosadasnjim kupcima.

Namera nam je da nastavimo u istom pravcu, da u skladu sa potrebama modernog čoveka ostvarimo povećanje proizvodnog asortimana i snabdevanje tržišta novim proizvodima kako bi opravdali poverenje koje su nam ukazali kupci.

[ezcol_1third]akcija1[/ezcol_1third] [ezcol_1third]kombii[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]logo precision 1 copy
[/ezcol_1third_end]
metar121