Komarnici

original product

rollopro

komarnici_rollopro

Komarnici su najjednostavnije ali i najefikasnije rešenje protiv insekata i gmizavaca. Izrađujemo ih kao fiksne, rolo i komarnike sa šarkama. Mrežica kod svih tipova komarnika izrađena je od kvalitetnog fiberglasa koji ima veću izdržljivost pri UV zračenju i visokim temperaturama od bilo kog sličnog materijala.


Naručite odmah

  • Fiksni komarnici su jednostavno i pristupačno rešenje. Ovde se postavlja okvir od aluminijuma sa mrežicom od fiberglasa na spoljnu stranu prozora. Montaža i demontaža su dosta brzi.

  • Komarnik sa šarkama funkcioniše po principu otvaranja vrata i dobro je rešenje za balkonska vrata

  •  

Horizontalni komarnik

Horizontalni rolokomarnici sa federom su idealni za balkonska vrata. Mogu pokriti veće površine sa jednokrilnim ili dvokrilnim bočnim roloima. Po potrebi donja vođica se može podići što olakšava čišćenje i prolaz.

Vertikalni komarnik

Vertikalni rolokomarnici pomoću federa omogućavaju kretanje mrežice gore-dole, pa su zbog toga pogodni za prozore.

  • Plisse komarnici su posebno napravljeni komarnici za balkonska vrata (horizontalno kretanje) bez donje vodjice. Rad ovih komarnika se ne zasniva na povratnom federu, tako da se sa lakoćom može otvarati i zatvarati. Takođe, može se ostaviti u bilo kom položaju. Mogu biti sa jednim krilom, dva krila sa zatvaranjem u sredini, dva krila koja idu jedno za drugim ili više krila koja pokrivaju širinu do 6 metara. Pomoću posebnih spojnica lako se skida, čime se olakšava proces odlaganja i postavljanja. Mreža je plisirana i ojačana nitima od kevlara čime je zaštićena od vetra i svakodnevnog habanja.

    Mrežice svih komarnika dostupne su u sivoj i crnoj boji, a profili u širokom spektru boja.

    Rolo i plisse komarnici mogu se ugraditi ispod roletne korišćenjem vodilice za roletne sa dodatkom za ugradnju komarnika.

  •  

plisse_komarnik_rollopro 01
plisse_komarnik_rollopro 02
plisse_komarnik_rollopro 03

Naručite –

– ROLLOPRO


Pozovite nas

Priprdužete nam se

| budite u toku


Facebook-f


Viber


Whatsapp


Instagram

Potreban Vam je posao?

Budite deo ROLLOPRO tima
tehnička podrška

rollopro 2020

web dizajn: fotodizajnjankovic