Segmentna vrata

original product

rollopro

Segmentna vrata su vrata kod kojih se nekoliko panela (segmenata), međusobno povezanih šarkama, kreće naviše po vođicama i prelazeći iz vertikalnog u horizontalni položaj pakuje ispod plafona.


Naručite odmah

Paneli kod segmentnih vrata koja isporučujemo i ugrađujemo izrađeni su od galvanizovanog lima debljine 0,5mm i poliuretanske ispune (40kg/m3), sa ojačanjem debljine 1mm na mestima gde se nalaze šarke. Karakteriše ih visok stepen zvučne izolacije i nizak stepen termopropustljivosti. Visina panela je 480mm, a debljina 40mm. Motivi ili aplikacije na panelima mogu biti kocka i horizontalne linije, a mogu biti i bez motiva.

Kompletan okov prevučen je slojem cinka, čime je sprečen negativan uticaj agresivnih sredina.

Standardne boje su bela, siva i braon, a postoji i mogućnost narudžbine drugih boja po RAL karti, kao i boja koje su imitacija drveta.

Segmentna vrata smatraju se najefikasnijim po svojoj konstrukciji, pa su zbog toga i najzastupljenija garažna vrata u svetu.

segmetna_rollopro_vlasotince500
segmetna_vrata_rollopro5001
segmetna_vrata_rollopro5005
segmetna_vrata_rollopro5002
segmetna_vrata_rollopro500

Previous
Next

Postoje nekoliko modela daljinskih upravljača za segmentna vrata.VIDEO segmentna vrata

http://www.rollopro.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/segmentna-vrata-rollopro-01.mp4http://www.rollopro.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/segmetna-vrata-rollopro-02.mp4http://www.rollopro.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/segmetna-vrata-rollopro-03.mp4Naručite –

– ROLLOPRO


Pozovite nas

Priprdužete nam se

| budite u toku


Facebook-f


Viber


Whatsapp


Instagram

Potreban Vam je posao?

Budite deo ROLLOPRO tima
tehnička podrška

rollopro 2020

web dizajn: fotodizajnjankovic