rolo vrata

original product

rollopro

Garažna rolovrata su vrata kod kojih se lamele klizeći po vertikalnim vodilicama (aluminijumskim profilima) namotavaju u kutiji na horizontalnu osovinu.


Naručite odmah

Aluminijumske lamele u zavisnosti od veličine vrata mogu biti širine: 
55 i 77mm
i ispunjene su poliuretanom što obezbeđuje bolju izolaciju.

Aluminijumske vodilice imaju ugrađene adekvatne četkaste dihtunge, a zadnja– donja lamela, koja je od aluminijumskog profila, diht gumu poceloj širini, tako da to sprečava ulazak prašine i poboljšava izolaciona svojstva.

Kutija u kojoj se namotavaju lamele radi se od aluminijumskog lima, pocinkovanog lima ili ekstrudiranih aluminijumskih profila.

Standardne boje su:

bela, siva i braon, postoji i mogućnost narudžbine drugih boja po RAL karti, kao i boja koje su imitacija drveta.

Visok kvalitet izrade i završne obrade svih elemenata od kojih se vrata izrađuju obezbeđuje dugotrajnost i otpornost na spoljašnje uticaje.

Elektromotori i elektronika koju koristimo je od proverenih proizvođača, što potvrđujemo i garancijom. Motor ima donji i gornji položaj i automatski zaključava vrata. Pored daljinske komande postoji mogućnost i ugradnje tastera, a u slučaju nestanka električne energije vrata se otvaraju ručno, pomoću kurble.

 

Postoje nekoliko modela daljinskih upravljača za rolo vrata.VIDEO
ROLO VRATA

http://www.rollopro.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/rolovrata-rollopro-02.mp4http://www.rollopro.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/rolovrata-rollopro-03.mp4http://www.rollopro.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/rolovrata-rollopro-05.mp4Naručite –

– ROLLOPRO


Pozovite nas

Priprdužete nam se

| budite u toku


Facebook-f


Viber


Whatsapp


Instagram

Potreban Vam je posao?

Budite deo ROLLOPRO tima
tehnička podrška

rollopro 2020

web dizajn: fotodizajnjankovic