Važne činjenice prilikom donošenja odluke da li treba ugraditi roletne više nisu samo zaštita od svetla i neželjenih pogleda, već i zvučna izolacija koja doprinosi značajnom smanjenju spoljne buke, kao i termo izolacija koja zimi smanjuje rasipanje energije, a leti redukuje sunčevo zračenje i doprinosi prijatnoj svežini u stanu.

ROLETNE

[ezcol_1third]Nadgradne roletne[/ezcol_1third] [ezcol_1third]Spoljne roletne[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Automatika[/ezcol_1third_end]

Kod izrade svih modela roletni akcenat je stavljen na kvalitet. Vodilice i završne aluminijumske lajsne imaju posebne četkaste i gumene dihtunge, koji dodatno doprinose izolaciji i sprečavaju ulaz nepoželjnim insektima. Sve roletne snabdevene su metalnim ležajevima koji im omogućuju lakše rukovanje. Kod svih modela zastori (lamele) i vodilice mogu biti od aluminijuma ili PVC-a, a ponudu upotpunjuje i plastifikacija u širokom spektru boja. Pogon za pokretanje roletni može biti traka (gurtna), kanap, kurbla ili elektromotor. Svi modeli imaju mogućnost integrisanja rolokomarnika tako da njihova kutija ne remeti krajnji izgled. Konstrukcije se prave od materijala odličnih karakteristika što garantuje dug vek trajanja.

 BOJE