segmetna 1

Segmentna vrata su vrata kod kojih se nekoliko panela (segmenata), međusobno povezanih šarkama, kreću naviše po vođicama i prelazeći iz vertikalnog u horizontalni položaj pakuju ispod plafona. Ovom konstrukcijom nude maksimalan prostor unutar i ispred garaze. Visok kvalitet je glavna odlika naseg proizvoda po prihvatljivim cenama za nase sadasnje i buduce klijente. Profesionalnim odnosom prema nasim klijentima i azurnim servisom vec 12 godina gradimo mrezu zadovoljnih kupaca.

segmetna 2

Paneli kod segmentnih vrata koja isporučujemo i ugrađujemo izrađeni su od galvanizovanog lima debljine 0,5mm i poliuretanske ispune (40kg/m3), sa ojačanjem debljine 1mm na mestima gde se nalaze šarke. Karakteriše ih visok stepen zvučne izolacije i nizak stepen termopropustljivosti. Visina panela je 480mm, a debljina 40mm.

S obzirom da mogu zauzeti veci deo fasade vase kuce, garazna vrata mogu biti i savrsen estetski detalj. Motivi ili aplikacije na panelima mogu biti kocka i horizontalne linije, a mogu biti i bez motiva.

Kompletan okov prevučen je slojem cinka, čime je sprečen negativan uticaj agresivnih sredina.

Standardne boje su bela, siva i braon, a postoji i mogućnost narudžbine drugih boja po RAL karti, kao i boja koje su imitacija drveta.

Segmentna vrata smatraju se najefikasnijim po svojoj konstrukciji, pa su zbog toga i najzastupljenija garažna vrata u svetu.

[ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_1third_end][/ezcol_1third_end]

 Modeli daljinskih upravljaca